Меню Затваряне

Интензивна видео програма за справяне с паник атаки

Здравейте симпатяги!

В практиката си от години всеки ден работя с хора, борещи се с паник атаки и тревожност. Опитвам се да им бъда компас и ориентир – към правилната посока – какво ефективно работи като стратегия за справяне с тревожността. Опитвам се да бъда и една добра компания по този труден път – с насоките си, с подкрепата си, със знанията си и желанието си в един момент да видя човека срещу мен смел, спокоен, усмихнат. Щастлива съм, че повечето пъти ни се получава. Заедно!

Много често в практиката ми се налага временно да преустановявам приема на нови клиенти, заради сериозната ангажираност на графика. Именно заради това реших да направя Интензивната видео програма за справяне с паник атаки, за да мога по този начин, макар и задочно, с нещичко да помогна на повече хора.

Интензивната видео програма за справяне с паник атаки е един комплексен видео курс, който ще ти помогне да получиш по изчерпателен начин най-основната информация за паник атаките и как да се справяш с тях.

Най-важното накуп, работещите формули, ефективните техники – всичко това в една ясна, синтезирана, разбираема форма, така че да работи за теб!

Въпреки че този тип програми не претендират да имат дълбочината на същинската работа с психолог или психотерапията, която е продължителен процес, в световен мащаб са признати за най-ефективния способ за самопомощ при паник атаки, като база преди същинската работа с психолог или като инструмент, надграждащ и затвърждаващ работата с психолог.

Ще научиш:

√  Ясно и точно какво е паник атака – какво аджеба биохимично се случва в тялото ти и струва ли си да се плашиш

√  Защо ти дойде това на главата? Причините за отключване и хронифициране на паник атаките

√  Как да разпознаваш паник атаката веднага (и да не смяташ че е инфаркт!) и да я тушираш преди да е започнала

√  Най-ефективните техники за справяне с паник атаките – сега и в дългосрочен план

√  Значението на храненето, добавките и витамините в процеса на овладяване на паник атаки – включвам тази тема като изключително важна в ролята си на психолог и специалист, преминал редица сертифицирани обучения по хранене, диетика, метаболизъм

√  Навици и начин на живот – как да живееш, така че Щастието да те харесва, а паник атаките – не

Да започваме!

Поздравявам те, че избра тази програма и си мотивиран да успееш!


⁎ Заплащането се извършва по банков път или PayPal